2009. február 17., kedd

Hogyan kezdjük!

Sokan összekeverhetik az mlm rendszerekkel. Az mlm viszont egy piramis játék, aminek a lényege, hogy alánk csatlakozzanak és mi tőlük kapjuk a pénzünk. A partnerprogramok viszont nem ilyenek. Itt nem kell csatlakozni alánk senkinek, itt a saját munkánk után kapunk pénzt. Azt nem mondom, hogy fizetést, mivel nem rendszeres jövedelem(saját munkánktól függ, hogy mennyire lesz rendszeres), de még akár az is lehet.

Ahhoz, hogy belekezdjünk egy partnerprogramba először is szükségünk van egy honlapra. Egyszerűbb a dolgunk, ha már van egy honlapunk, amelynek már van elég számú látogatója. Mivel ekkor már nem kell az oldal látogatottságának a kialakításával sok időt foglalkozni. De akinek még nincs honlapja, nem szabad csüggednie, mivel így is el lehet kezdeni.

Első lépésnek tehát kell egy honlap, amely a partnerprogram témájához kapcsolódik. Tehát példának, ha egy utazással kapcsolatos programba szeretnénk csatlakozni, akkor a oldalunk témája nem árt ha utazással kapcsolatos. Mivel ekkor a oldal látogatóit érdekelheti talán egy utazás és le is foglal egyet a partnerünknél. Ez után pedig mi jutalékot kapunk.
Ugyebár, ha még nincs oldalunk, akkor nehezebb lesz a dolgunk(kicsit több időt kell rá fordítani).

Nézzük akkor meg, mi is kell egy oldal készítéséhez:
Elsőként kell egy témát találni, amelyről az oldal szólni fog. Ezt mindenkinek magának kell kitalálnia persze. Ha a téma megvan, akkor márcsak meg kell szerkeszteni az oldalt. Ehhez nem árt egy kis weblapszerkesztési tudás. Nem azt mondom, hogy profinak kell lenni, de elég sok segédanyag megtalálható a világhálón, így egy kevés tudásra szert lehet tenni(ami pont elég lesz ehhez). Van viszont egy könnyebb része is ennek, mégpedig a honlapsablonok. Ha nem akarunk vele sokat vesződni, akkor csak rákell keresni az interneten arra, hogy ingyenes honlapsablonok és lehet is letölteni a nekünk tetszőt.

Ha ezzel megvolnánk, akkor mi sem egyszerűbb, csak át kell alakítani a mi elképzelésünknek megfelelően és feltölteni tartalommal.
Ezek után márcsak egy dolgunk maradt, hogy az oldal indulásra kész legyen: ez pedig, a tárhelyre való feltöltés. Két féle lehetőség létezik:
- fizetős tárhelyre való feltöltés
- ingyenes tárhelyre való feltöltés

Bármelyiket is válasszuk a lényeg hogy feltöltsük az oldalt a tárhelyre. Ha ezzel megvagyunk az oldal már el is érhető az átalunk regisztrált címen.

Ez volt tehát az első lépés a partnerprogrammal való pénzkereséshez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése